S T O N E A G E I M A G E S

S T O N E A G E I M A G E S

HOME - STONEAGEIMAGES - EEN INTRODUCTIE

HOMEPosted by stoneageimages Tue, December 16, 2014 23:20:50

Een weblog of blog is een persoonlijk dagboek op een website waarvan elke bericht (‘post’) in omgekeerd chronologische volgorde verschijnt. De meest recente staat bovenaan. Op mijn blog wil ik graag allerlei zinnige en minder zinnige zaken delen met vrienden, bekenden of wie dan ook, maar vooral voor mijzelf.

De term ‘stoneage’ is een metafoor waarmee ik doel op mijn voorkeur om ongerepte plaatsen te fotograferen, alsof het nog het Stenen Tijdperk is. Tevens is het een verwijzing naar de naam van mijn zoon Stijn. Stijn betekent onder andere ook steen. ‘Images’ komt voort uit de oorspronkelijke gedachte om de website rondom fotografie op te bouwen. Dat was in 2008. Het is van lieverlee allemaal veel meer geworden. Het is mijn eigen sinaasappelkist in het park zullen we maar zeggen. Ik neem aan dat u de beeldspraak begrijpt. De menustructuur spreekt voor zich. In de categorie 'weblog' komt eigenlijk van alles aan de orde wat mij bezig houdt en niet onder één van de andere categorieën valt.

In een separate post ben ik wat dieper op de weblogmaterie ingegaan. U kunt het bericht hier vinden: http://blog.stoneageimages.com/#post10.

In het verleden had ik een website waar ik mijn blogs op plaatste. Deze wordt niet meer ondersteund door de host maar blijft wel tot in lengte van dagen bestaan. Mijn blogs van 2008 tot en met 2014 staan hier: http://www.stoneageimages.com/index.html

Voor de gebruikers van mobiele telefoons en tablets (PDA’s): scroll naar de onderkant van een willekeurig bericht. Daar staan de menukeuzes en klik op 'Desktop Version'. Dan ziet er alles er uit zoals het hoort en staan de menukeuzes rechts.


Vragen en opmerkingen? Zie hiernaast onder 'CONTACT'.